1.0 COOKIES
Denne hjemmeside anvender "cookies", som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobiltelefon, tablet eller tilsvarende. Cookies sletter sig selv efter en vis periode (varierer), men de fornyes efter hvert besøg på hjemmesiden. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.  Momskurser.dk lægger ikke selv cookies på vores hjemmeside, men har tilladt, at Google Analytics gør det. Disse informationer bruger vi til at generere statistik over vores brugeres besøg, lave relevant annoncering på andre hjemmesider og til at optimere brugervenligheden på hjemmesiden. Du kan selv vælge cookies fra, når du besøger vores hjemmeside, og du kan også slette allerede eksisterende cookies på din harddisk.

Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvis du følger vejledningen og sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, som du ikke kan få adgang til.

1.1 Google Analytics (trafikmåling)
Hjemmesiden benytter som nævnt ovenfor cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på hjemmesiden. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.0 PRIVATLIVSPOLITIK
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet hos Fokuskurser via denne hjemmeside, indsamler vi nogle nødvendige oplysninger om dig. Der er tale om almindelige personoplysninger i form af navn, telefonnummer, e-mailadresse, samt evt. stilling og arbejds- eller privatadresse.

De indsamlede personoplysninger er først og fremmest nødvendige, for at vi kan levere vores produkter eller ydelser til dig. Derudover har vi en berettiget interesse i at behandle dine oplysninger til bestemte formål, som du kan se listet nedenfor. Vi indsamler kun personoplysninger til disse formål, og vi opbevarer kun dine personoplysninger i den periode, det er nødvendigt i forhold til formålene, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.

Formål

  • Løbende statistik og analyse med henblik på at optimere vores ydelser og produkter.
  • Markedsføring af vores ydelser og produkter via nyhedsbreve og emails.


Alle medarbejdere hos Fokuskurser er pålagt at behandle dine oplysninger fortroligt og er underlagt en intern privatlivspolitik, som beskytter din data mod interne lækager eller misbrug. Desuden tager vi de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger mod at dine oplysninger kommer i uvedkommendes hænder, misbruges eller behandles i strid med gældende persondataret.

2.1 Videregivelse af dine oplysninger
Vi videregiver kun dine oplysninger til leverandører, som vi samarbejder med for at kunne levere vores ydelser og produkter til dig. Det er blandt andre vores tekniske IT-support/webhost.

2.2 Mailchimp
Fokuskurser benytter emailprogrammet MailChimp til håndtering af nyhedsbreve. Når du tilmelder dig et nyhedsbrev, gemmes din mailadresse derfor hos MailChimp.
Du kan når som helst afmelde dig Fokuskursers nyhedsbreve ved at følge det link, der indgår i et nyhedsbrev.

Hvis du ønsker indsigt i de oplysninger, som er registreret om dig i forbindelse med Fokuskursers nyhedsbreve, kan du skrive til MailChimp. Kontaktinformation til MailChimp findes på https://mailchimp.com/contact/. Du kan også skrive direkte til Fokuskurser.

Ved udsendelse af nyhedsbreve kan der anvendes såkaldt Open Tracking, hvilket bl.a. gør det muligt for os at se om et nyhedsbrev åbnes af modtageren, hvornår det åbnes, information om anvendt mailprogrammel, din lokation baseret på din IP-adresse (hvorfra nyhedsbrevet er åbnet eller mailserver) samt eventuel information om anvendte links i mailen. Oplysninger der ligeledes gemmes.

MailChimp er tilsluttet den såkaldte EU-U.S Privacy Shield ordning USA (du finder listen over medlemmer af Privacy Shield her), og anvender datacentre, der kan være placeret i lande uden for EU og EØS. EU-Kommissionen har fastslået, at Privacy Shield ordningen sikrer et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau (databeskyttelsesforordningens artikel 45, stk. 1 og 3). Fokuskurser har indgået en databehandleraftale med MailChimp. Du kan læse mere om MailChimp, MailChimps privacy erklæring samt MailChimps behandling af dine oplysninger på https://mailchimp.com/legal/

2.3 Onlime
Fokuskurser benytter Onlime.dk, som i samarbejde med Jottacloud.com, er en online backuptjeneste til opbevaring af data, herunder kundeoplysninger, som vi har indsamlet i forbindelse med tilmelding til nyhedsbreve hos Fokuskurser. Jottacloud opererer under norsk lov, og data opbevares i Norge. Norge er efter GDPR forhåndsgodkendt som et tredjepartsland til sikker og tilstrækkelig opbevaring og behandling af data. Fokuskurser har indgået en databehandleraftale med Onlime.dk. Du kan læse mere om Onlime.dk, samt deres opbevaring og behandling af dine oplysninger på https://onlime.dk/sikkerhed-privatlivspolitik/ og her https://onlime.dk/virksomheder/#sikkerhed

2.4 Samtykke
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet hos Fokuskurser, giver du samtykke til at modtage tilbud om vores nyhedsbrevet og andet markedsføringsmateriale. Du kan til enhver tid tilbagekalde et afgivet samtykke og frabede dig at modtage markedsføringsmateriale fra Fokuskurser.

2.5 Opbevaring af dine oplysninger
Vi opbevarer og behandler kun dine personoplysninger på et lovligt grundlag. Det betyder, at mindst ét af de følgende kriterier gør sig gældende i vores brug af dine personoplysninger:

  • Du har afgivet samtykke i forbindelse med vores markedsføring og kan altid trække dette samtykke tilbage igen. Jvf. punkt 2.4.
  • Behandlingen af dine oplysninger er nødvendig, for at vi kan overholde vores aftale om en ydelse eller et produkt til dig eller komme i kontakt med dig.
  • Vi har en legitim interesse i at bruge dine personoplysninger til f.eks. statistik, analyser og brugerundersøgelser.


Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt i forhold til at forfølge ovennævnte kriterier, eller indtil du beder om, at vi sletter dem.

2.6 Dine rettigheder
I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger, har du nogle rettigheder, du kan benytte dig af:

  • Du har ret til at bede om indsigt, rettelser eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger eller få behandlingen begrænset (vær dog opmærksom på, at dette kan påvirke vores mulighed for at levere vores ydelser og produkter optimalt til dig).
  • Du har ret til ubetinget at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug af direkte markedsføring.
  • Du har ret til at tilbagekalde dit samtykke af behandling og opbevaring af dine personoplysninger.
  • Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.


Hvis de oplysninger, vi behandler om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: regnskabskurser@fokuskurser.dk.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.


3.0 Udgiver

Hjemmesiden www.regnskabskurser.dk ejes og publiceres af:

Fokuskurser
Korskildelund 6
2670 Greve
Telefon: 70 60 52 33
Telefontid kl. 08:00 - 17:00 (man-fre)
E-mail: regnskabskurser@fokuskurser.dk
CVR 30047222